Rullesteg med lynstegt grønt
(6 pers.)
30 min. + 1½ time i gryden
1 kg oksekød af okseinderlår til rullesteg
Fyld:
100 g reven ost
2 skiver smuldret brødkrumme
1-2 æg
2 fed hakket hvidløg
1 bdt. hakket persille
Olivenolie
Lag i stegen
6 skiver skinke el. pølse, f.eks. mortadella
10 skiver mild danbo
4 skiver bacon
1 hakket løg
2-3 dl hvidvin
1 dåse flåede tomater
Lynstegt spinat og porrer og kartofler
Læg kødet ud og hak pecorino, brødkrumme, æg, salt, peber og hvidløg, persille og olie sammen. Læg pølse el. skinke på kødet, så ost og til sidst fyldet med brødkrummen. Rul og snør med snor. Brun i olie i en gryde. Kom bacon i tern, løg og til sidst hvidvin ved. Når det koger, tilsættes tomaterne, og det hele småsimrer i 1-1½ time. Skæres i skiver og serveres med sovs, grønt og kartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kalvesnitsler med østershatte