Skaldyrsrisotto

Supernem risotto til 2 personer
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

1 finthakket skalotteløg
1 spsk. smør
180 g risotto-ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
3 forårsløg
200 g skaldyrsblanding
40 g parmesan

Tilbehør
Groft brød

Sauter løgene i smørret, tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, efterhånden som risene optager væden.
Snit forårsløgene i 1 cm tykkelse på skrå og tilsæt dem sammen med skaldyr og den sidste dl bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet. Retten skal være cremet. Server med groft brød og et drys friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Torskesalat med rejer
Røde rejer med citrongræs og ris
Blomkålsgratin



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.