(2 pers.)
25 min.
1 finthakket skalotteløg
1 spsk. smør
180 g risotto-ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
3 forårsløg
200 g skaldyrsblanding
40 g parmesan
Tilbehør
Groft brød
Sauter løgene i smørret, tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, efterhånden som risene optager væden.
Snit forårsløgene i 1 cm tykkelse på skrå og tilsæt dem sammen med skaldyr og den sidste dl bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet. Retten skal være cremet. Server med groft brød og et drys friskkværnet peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Torskesalat med rejer
Røde rejer med citrongræs og ris
Blomkålsgratin
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)