Opskrifter
Spinatvafler med laks, avocado og flødeost
Søndag, 1. juni 2025Opdateret 18 timer sidenAf Emma Martiny Foto: Winnie Methmann
Vafler behøver ikke kun være en lækker spise til dessert. Disse spinatvafler med laks er en farverig og salt ret, der både mætter og smager fantastisk!

20 min
4 personer
Spinatvafler
200 g frisk spinat
3 æg
2 dl hvedemel
1 dl mælk
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Smør til stegning
Tilbehør
2 modne avocadoer
250 g friske ærter i bælg
50 g feldsalat
1 bæger flødeost naturel
150 g røget laks i skiver
frisk dild
Fremgangsmåde
- Tænd for vaffeljernet.
- Blend spinat, æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en blender.
- Pensl vaffeljernet med smør, og steg ca. 4 vafler af dejen.
- Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
- Bælg ærterne, og skyl og tør feldsalaten.
- Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat, avocadoskiver og dild.
- Servér straks.

Forretter & Tilbehør
Sprøde urtevafler med fjordrejer og creme fraiche

Hovedretter
Suppe med broccoli og spinat