Tærte med svampe og laks

Tærte smager skønt og på denne årstid, skal tærten selvfølgelig fyldes med lækre svampe. Prøv opskriften på tærte med svampe og laks!
Af
Af: af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Tærte med svampe og laks
Annonce

Det skal du bruge til tærte med svampe og laks

(3 pers.)
300 g mel
150 g smør
1 spsk. knuste fennikelfrø
1 spsk. vand
500 g blandede svampe
1 spsk. rapsolie
150 g spinat
1 glas grillede
peberfrugter
(100 g)
Salt og peber
100 g frisk mozzarella
2 æg
1¼ dl mælk
150 g røget laks

Vild med tærte? Prøv denne skønne tærte med fyld fra havet

Sådan laver du tærte med svampe og laks

Hak mel og smør sammen, bland fennikelfrøene i og saml dejen med vandet.

Rul dejen ud og beklæd en 26 cm’s tærteform med dejen.

Prik tærtebunden og bag den ved 180° i 12 min.

Rist svampene i olien ved god varme, til de begynder at tage farve.

Tilsæt spinat og peberfrugt, krydr med salt og peber og lad det varme med, til spinaten falder sammen.

Riv osten i mindre stykker, vend dem i svampeblandingen og kom fyldet i tærtebunden.

Pisk æg og mælk sammen, hæld det over fyldet og bag tærten ved 190° i 30 min.

Fordel laksen over tærten og servér med en god salat.

Prøv også: Tærte med skinke og svampe

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.