Torsk med sprød kant og blød dressing
(3 pers.)
25 min.
500 g torskefilet
1 tsk. salt
2 skiver hvidt brød
1 usprøjtet lime
1 spsk. olie
1 dl hakket persille
2 dl syrnet fløde
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler og dampede karotter
Del torsken i tre stykker, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt. Skær skorpen af brødet, riv skallen og pres saften af limen. Kom brødet i en foodprocesser sammen med halvdelen af limesaften og skallen, olien og halvdelen af persillen og blend det let. Fordel blandingen over fiskestykkerne og bag dem ved 200° i 15 min. Rør fløden med resten af persillen, limesaft og -skal, smag til med salt og peber og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sprøde fiskeburgere
Sprød fisk i mornaysauce
Pandestegt kulmule med grønsager i glas
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)