Friske vietnamesiske forårsruller med kylling og nudler

Drømmer du om en super nem omgang aftensmad på 20 minutter? Så kan disse friske forårsruller med fyld af nudler og kylling være ideelt.
Af
af Kristina Marckmann
Friske vietnamesiske forårsruller med kylling og nudler
20 min
2 personer
Friske forårsruller med kylling
100 g glasnudler
300 g kyllingfilet
1 spsk. olie
2 spsk. oystersauce
1 bdt. thai-basilikum
2 gulerødder
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 bdt. forårsløg
10 stk. rispapir
Tilbehør
1 dl sød chilisauce

Fremgangsmåde

  1. Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 min.
  2. Skær kyllingen i strimler og steg dem i olien, tilsæt oystersauce og tag dem af varmen.
  3. Skyl basilikum og skær grønsagerne i tynde strimler.
  4. Læg rispapiret i varmt vand, et ark ad gangen, i et par sek. og fyld dem med grøntsager, kylling, basilikum og nudler.
  5. Rul rispapiret omkring og server med chilisaucen som dyppelse.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.