Historiske Berlin 
– med stor fremtid

Mandag, 22. maj 2017
af Redaktionen
Få byer har så meget at byde på som den tyske metropol Berlin. Rejsegruppen kommer virkelig til at mærke historiens vingesus, men også fremtidens nærvær.
Rejs til Berlin

Kom med til Berlin

I Berlin skrives ny historie. Det ses blandt andet i gadebilledet, hvor der rives ned, bygges op, skabes og genskabes. Læs mere om Berlin her
Læserrejse til Berlin
Rejsegruppen kører i sporene af den kolde krig, ser resterne af Muren, som vidner om DDR-tidens grusomme skyggeside og oplever, hvordan byen har rejst sig af fortidens ødelæggelser og forfald. Vil du med til Berlin? Læs mere her

Kage under kuppel

Den gamle bykerne lokker med flere seværdigheder, heriblandt Domkirken og Museumsøen, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Unter den Linden og Gendarmenmarkt, der måske er byens smukkeste plads, kommer rejsegruppen selvfølgelig heller ikke udenom.
Ved Rigsdagsbygningen samles gruppen på tagterrassen under den store kuppel til en god kop eftermiddagskaffe og dejlig kage. Herfra har man en pragtfuld udsigt over byen. Læs også: Tyske Renate måtte ikke se sine børnebørn Turen går også forbi East Side Gallery, som er den længst bevarede del af Berlinmuren. Her har mere end 100 kunstnere dekoreret den historiske mur og skabt verdens længste galleri – udendørs!

Slottet bag skæbnen

I Potsdam, lige uden for Berlin, findes de imponerende slotte, der blev bygget af de preussiske fyrster og konger. Her venter et besøg på Cecilienhof, hvor fredskonferencen efter 2. verdenskrig fandt sted. Det er fascinerende at mærke historien i rummet, hvor Truman, Churchill og Stalin afgjorde Europas skæbne. Se også: Kom med på læserrejse til Rügen - Tysklands smukkeste ø Denne 5-dages tur til Berlin er altså både en tur tilbage i tiden, men bestemt også et indblik i både nutid og fremtid. En uforglemmelig rejseoplevelse.
Læserrejse til Berlin

Hotel Park Inn

Et flot 4-stjernet hotel med byens bedste beliggenhed midt på Alexanderplatz, der er Berlins svar på Rådhuspladsen i København, og tæt på pragtgaden Unter den Linden. Højtbeliggende værelser med udsigt til Berlins vartegn Tv-tårnet, pæne og velindrettede med bl.a. tv, telefon og safeboks. Se frem til dejlig morgenbuffet alle dage og en spændende aftenbuffet på ankomstdagen. Få opskriften: Slankende Berliner kartoffelsuppe Alle gæster på denne rejse får gratis adgang til hotellets tagterrasse.

5-dages 
læserrejse 
til Berlin

Prisen inkluderer: ● 4-stjernet bus ● 4 overnatninger i Berlin ● 4 x morgenmad ● Velkomstmiddag på hotellet ● Udflugter ekskl. entréer ● Dansk rejseleder Pris fra 3.595 kr. pr. person Rejs i perioden juli-oktober Læs mere og book rejsen her >> I samarbejde med Nilles