Rügen - 
Tysklands smukkeste ø

Mandag, 8. maj 2017
af redaktionen
Følg med på en berigende og afslappende læserrejse til Rügen, som vores tyske naboer med rette beskriver som deres smukkeste ø. Her venter lange sandstrande og hvide kridtklinter, dybblå søer og charmerende, små landsbyer.
Læserrejse til Rügen

Rejs med til Rügen

En af de mange spændende udflugter på denne læserrejse går til den lille, idylliske fiskerlandsby Vitt, der vidner om den tid, hvor fiskeriet var det vigtigste erhverv på Rügen.
Læserrejse til Rügen
Læs også: Tag med på en smuk læserrejse til Ærø Der vil også være stop i byen Sassnitz med dens imponerende, gamle villaer og utroligt smukke strandpromenade. Og det er bare to i rækken af hyggelige byer og interessante seværdigheder, som gruppen vil opleve på denne herlige tur.

Damplokomotiv og kurbad

Hop ombord og kør af sted med stil med damplokomotivet ”Rasender Roland” til den mondæne kurbadsby Binz. Her bliver der tid til på egen hånd at nyde den rolige atmosfære med smukt restaurerede villaer og charmerende badehoteller. Vil du med til Rügen? Læs mere her
Læserrejse til Rügen
Læs også: Et uddrag fra den nye biografi af Lise Nørgaard Måske shoppe lidt i en af de mange butikker eller nyde en spadseretur ud på den lange badebro, hvorfra udsigten ind over byen og langs kysten er ganske imponerende.

Herlig sejltur og café

Den gamle hansestad Stralsund, der i dag har en fornem plads på UNESCOs Verdensarvsliste, er selvfølgelig også en af denne rejses mange udflugter. Mærk stemningen i de snoede gågader og nyd byens summende cafémiljø. Læs også: Den tyske lyd viste Michelle Nielsen vejen til dansktoppen Hvis vejret tillader det, kan man også se frem til en herlig sejltur langs kysten med de imponerende kridtklinter.
Læserejse til Rügen
Så alt i alt en dejlig læserrejse, rig på oplevelser for alle sanser og god tid til nydelse og afslapning.

Bo på 
Rügen Hotel

Et centralt beliggende hotel i Sassnitz ved gågaden og havnen. Hotellet har panoramaudsigt over Østersøen og en smuk udsigt til havnen med Europas længste ydermole. Rügen Hotel råder over elevator, indendørs svømmebassin og sauna. Moderne værelser med bad, toilet, telefon og tv. God morgenbuffet og treretters menu eller buffet om aftenen. Læs også: Opskrift på tysk kartoffelsalat

5-dages 
læserrejse 
til Rügen

Prisen inkluderer: • 4-stjernet bus • 4 overnatninger på Rügen Hotel • Halvpension • Udflugter ekskl. entréer • Dansk rejseleder Pris fra 3.495 kr. pr. person Rejs i perioden maj-september

Læs mere og book rejsen her >>

I samarbejde med Nilles