Bagt torsk med parmaskinke og risotto med spinat

Lørdag, 3. marts 2012
af Redaktion
God middag med torskefilet fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(5 portioner)

750 g torskefilet
5 skiver parmaskinke
Salt og peber
2 dl ris, gerne risottoris
1 hakket løg
2 tsk. olivenolie
7 dl grønsagsbouillon
2 spsk. revet parmesan
100 g champignoner
200 g spinat (frosset)
½ citron
Salt og peber

Skær torskefileten i passende stykker. Krydr med salt og peber. Pak hvert fiskestykke ind i en skive parmaskinke og bag fiskepakkerne i ca. 10 min. ved 200° på midterste ovnrille.
Rist løg og ris i olivenolie og tilsæt grønsagsbouillon. Kog risottoen ca. 20 min. under jævnlig omrøring. Tilsæt parmsan. På en varm pande ristes champignonskiverne ca. 2 min., spinaten tilsættes og varmes, til den er tøet op. Champignoner og spinat røres i risottoen. Retten smages til med citronsaft, salt og peber.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 374 kcal/1566 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 28 g
Protein: 39 g
Kostfibre: 1 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rødspætte med varm kartoffelsalat
Rodfrugtspid med laks
Laksesalat med æg