Opskrift på lækker spidskålsslaw med æbler og cremet dressing
Lige nu smager æblerne allerbedst. Tag på æblerov i nabohaven eller supermarkedet, og brug løs af de sprøde frugter til denne skønne spidskålsslaw med æbler.
Af
Louisa Lorang. Foto: Columbus Leth

Annonce
1 t
6 personer
Ingredienser til salaten:
75 g valnøddekerner
1 spidskål
2 stilke bladselleri
2 æbler
1 håndfuld frisk estragon
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. sukker
3 spsk. græsk yoghurt 10 %
2 spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Dressing:
- Rør sennep, eddike og sukker sammen.
- Vend mayonnaise og yoghurt i, og smag til med fintrevet hvidløg, salt og friskkværnet peber.
Forretter & Tilbehør
Hummus-salat med granatæblekerner og stegte pitabrødsstykker
Spidslålsslaw:
- Rist valnødderne let på en tør pande i et par minutter.
- Afkøl, og hak dem groft.
- Snit kålen fint.
- Skær bladsellerien i tynde skiver.
- Skær æblerne i tynde stave.
- Vend kålen med dressingen, og vend forsigtigt æblerne med i.
- Smag til med salt, peber og estragon.
- Vend de hakkede valnødder i lige inden servering.

Hovedretter
Sojaglaseret kylling med forårsløg
Annonce