Fladbrød med kartofler og bacon

Torsdag, 29. marts 2012
af Redaktion
En smagfuld pizza fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

10 g gær
4 dl lunkent vand
2 tsk. salt
2 spsk. olie
Ca. 550 g mel, evt. pizzamel
1 dl mayonnaise
3 fed hvidløg
6 store kartofler
50 g babyspinat
150 g revet ost
200 g bacon i skiver
Salt og peber

Hvidkålssalat
½ hvidkålshoved
1 æble
½ dl rosiner
½ dl solsikkekerner
1 spsk. olie
1 spsk. æblecidereddike

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Rør melet i lidt efter lidt, til dejen er smidig. Stil den til hævning ca. 1 time et lunt sted. Del dejen i fire og rul hver dejklump ud til et tyndt faldbrød. Rør mayonnaise med presset hvidløg og smør det på dejfladerne. Skær kartofler i meget tynde skiver og skyl spinaten. Fordel kartofler og spinat på dejen og drys med revet ost. Læg baconskiverne på og krydr med salt og peber. Bag fladbrødene ved 250° i ca. 15 min, hold øje med dem undervejs, så de ikke bliver sorte.
Skær hvidkålshovedet og æblet i tynde strimler. Rist solsikkekernerne på panden. Bland hvidkål, æbler, rosiner og solsikkekerner sammen. Rør dressingen sammen og hæld den over salaten.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 3728 kJ/891 kcal
Protein: 32 g
Kulhydrater: 137 g
Fedt: 21 g
Kostfibre: 7g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Hvidkålspandekager
Calzone med spinatfyld
Kartoffelfad

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop