Gule ærter med medisterpølse

Onsdag, 18. januar 2012
af Redaktion
En klassisk ret fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

200 g porre
200 g gulerod
200 g kartoffel
200 g selleri, rod
1 l grønsagsbouillon
200 g gule ærter (Møllerens)
400 g medisterpølse 12%
Salt og peber
4 tsk. sennep
Tørret timian

Tilbehør
2 skiver rugbrød

Sådan gør du
Rens grønsagerne og skær dem i grove stykker. Kog dem næsten møre i grønsagsbouillon. Tilsæt de gule ærter og lad suppen koge yderligere 5 min. Smag til med salt, peber og timian. Kog medisterpølsen ved svag varme i let saltet vand. Tag pølsen op og skær den i passende stykker.
Server med en halv skive rugbrød og sennep.
Tip: Mange tror at gule ærter er en fed spise, men det er det faktisk ikke. Retten er meget mættende, da den indeholder mange kostfibre.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi 526 kcal/2203 kJ
Protein 26 g
Kulhydrater 62 g
Fedt 16 g
Kostfibre 13 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Fisk a la Florentine
Tærte med skinke og tomater
Kalkun i karry