Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(8 portioner)
Tarteletdej
0,25 dl olivenolie
1 dl mager kvark
2 dl hvedemel
2 dl fuldkornsspelt
½ spsk. fint salt
1 spsk. koldt vand
Tarteletfyld
500 g tilberedt kyllingekød i mindre stykker
1 bdt. grønne asparges
4 dl hønsebouillon
2 dl minimælk
1½ spsk. maizena
Salt & peber
1 stk. rødløg
½ bdt. persille
Prøv også: Tarteletter med fiskeboller og rejer
Tarteletdej: Kom alle delene til dejen i en skål og ælt dem godt sammen. Lad dejen hvile en times tid, før den rulles ud i 3 - 4 mm tykkelse. Beklæd 8 smurte forme med dejen og fyld dem op med kikærter, inden de bages i ovnen på 175 grader i 15 minutter. Hæld kikærterne ud af tarteletterne og bag dem i ca. 5 minutter mere. Gem kikærterne til en anden gang.
Tarteletfyld: Skær det nederste seje stykke af aspargesene og smid det væk. Skær aspargesene i 3 cm lange stykker og kog dem i hønsebouillonen i 2-3 minutter. Tag dem op og hold dem varme. Rør maizenaen sammen med mælken og jævn bouillonen. Smag den til med salt og peber og varm kyllingen i den. Tilsæt aspargesene og varm det igennem. Fordel stuvningen i tarteletterne og pynt med persille og rødløg.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Energi-information pr. portion
Energi 258kca /1081 kJ
Fedt: 7 g
Kulhydrater: 25 g
Protein: 19 g
Kostfibre: 2 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kogt hamburgerryg med aspargessauce
Grydestegt kylling med agurkesalat
Svinekoteletter med kikærtesalat