Kogt hamburgerryg med aspargessauce

Søndag, 6. maj 2012
af Redaktion
Slankende og velsmagende opskrift på kogt hamburgerryg fra Familie Journals Slankeklub
Kogt hamburgerryg med aspargessauce

Ingredienser til kogt hamburgerryg

(4 portioner kogt hamburgerryg)

1 stk. hønsebouillon terning
100 g aspargessnitter
Salt og peber
1 spsk. maizenamel
500 g hamburgerryg
2 dl aspargesvand og evt. vand
2 dl letmælk

Prøv også: Hamburgerryg med grønærter

Sådan laver du kogt hamburgerryg med aspargessovs

Kogt hamburgerryg: Hamburgerryggen dækkes af koldt vand, koges ved svag varme, under låg ca. 25 min. Der slukkes for varmen og hamburgerryggen hviler i kogevandet ca. 30 min.

Aspargessovs: Aspargesvand, letmælk, bouillonterning og maizenamel røres sammen i en gryde. Saucen koges langsomt op under omrøring, koger 2-3 min. Aspargessnitterne tilsættes og saucen smages til med salt og peber.
Serveres med kogte haricot verts, gulerod og blomkål samt kogte kartofler med persillerdrys.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Energi-information pr. portion
Energi 194 kcal/811 kJ

Fedt: 8 g
Kulhydrater: 6 g
Protein: 23 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kotelet-grønsagspakker
Frikadeller med stuvet hvidkål
Mørbradgryde