Kogt hamburgerryg med aspargessauce

Slankende og velsmagende opskrift på kogt hamburgerryg fra Familie Journals Slankeklub
Af
af Redaktion
Kogt hamburgerryg med aspargessauce

Ingredienser til kogt hamburgerryg

(4 portioner kogt hamburgerryg)

1 stk. hønsebouillon terning
100 g aspargessnitter
Salt og peber
1 spsk. maizenamel
500 g hamburgerryg
2 dl aspargesvand og evt. vand
2 dl letmælk

Prøv også: Hamburgerryg med grønærter

Sådan laver du kogt hamburgerryg med aspargessovs

Kogt hamburgerryg: Hamburgerryggen dækkes af koldt vand, koges ved svag varme, under låg ca. 25 min. Der slukkes for varmen og hamburgerryggen hviler i kogevandet ca. 30 min.

Aspargessovs: Aspargesvand, letmælk, bouillonterning og maizenamel røres sammen i en gryde. Saucen koges langsomt op under omrøring, koger 2-3 min. Aspargessnitterne tilsættes og saucen smages til med salt og peber.
Serveres med kogte haricot verts, gulerod og blomkål samt kogte kartofler med persillerdrys.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Energi-information pr. portion
Energi 194 kcal/811 kJ

Fedt: 8 g
Kulhydrater: 6 g
Protein: 23 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kotelet-grønsagspakker
Frikadeller med stuvet hvidkål
Mørbradgryde

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.