Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
(4 pers.)
4 svinekoteletter uden fedtkant
2 spsk. olivenolie
2 tsk. frisk rosmarin, hakket
4 fed hvidløg, knust
1 citron, usprøjtet
Salt og peber
2 ds. kikærter
1 rødløg, finhakket
120 g rucola
Mariner svinekoteletterne i halvdelen af olivenolien, rosmarin, hvidløg, reven citronskræl, citronsaft, salt og peber og stil til side et par timer. Tag koteletterne op af marinaden og gem den til senere. Varm olien på en stor pande og steg koteletterne 3-4 min. på hver side til, de er gennemstegte. Tag koteletterne af panden og hæld marinaden på panden, tilsæt løg og lad det simre i 2-3 min. Kom lidt vand ved og lad det simre, til løgene er bløde. Skyl kikærterne og bland dem med løgblandingen, smag til med salt og peber og tilsæt rucolaen.
Tip: Du kan bruge spinat i stedet for rucola.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 2068 kJ/494 kcal
Protein 37 g
Kulhydrater 31 g
Fedt 22 g
Kostfibre 12 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Gule ærter med medisterpølse
Steaks med stegte kartofler og bønnesalat
Pandegrillet lammemørbrad med pebercreme