Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(4 pers.)
4 lyssej-fileter
½ citron
100 g babyspinat, skyllet
Rapsolie
Salt og peber
4 bagekartofler skåret i tern
1 bdt. dild, hakket
Lidt friskrevet muskatnød
Salat
2 små romainesalat hoveder
100 g jordbær
50 g cashewnødder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsa-micoeddike
Pensl fileterne med lidt rapsolie og læg dem i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og dryp med citronsaft. Sæt fadet i ovn ved 200° i 5 min. Kog kartoffelternene. Kom ganske lidt rapsolie i en gryde og kom spinaten i, lad det lynstege, til spinaten falder sammen. Hæld det i en sigte og pres al væden ud af det, krydr med salt og friskkværnet peber. Mos kartoflerne med salt, friskkværnet peber, dild og lidt rapsolie. Smag til med friskrevet muskatnød.
Læg spinaten på fiskefileterne og fordel kartoffelmosen oven på. Dryp med ganske lidt olie og sæt tilbage i ovnen. Lad det stå, til kartoffelmosen bliver gylden.
Rist cashewnødderne gyldne på en pande og lad dem køle af. Skyl jordbærrene og romainesalaten og skær i mundrette bidder. Bland olie og eddike og dryp det over salaten.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 1716 kJ/410 kcal
Protein: 24 g
Kulhydrater: 36 g
Fedt: 17 g
Kostfibre: 3 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Hvidløgsmarinerede rejer med pasta og hvidvinssauce
Laksepakker i savoykål
Tarte flambée med laks og aspargessalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)