Marinerede grillspid med ærtesalat

Søndag, 4. juli 2010
af Redaktion
Denne opskrift er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

75 g kyllingekød (inderfilet)
50 g tigerrejer
50 g rød peberfrugt
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
1 presset fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
1 spsk. hakket mynte
50 g salat, f.eks. feldsalat
50 g ærter
50 g asparges
50 g jordbær
50 g blåbær
125 g kartofler

TIP

  • I stedet for kyllingekød, kan man bruge kalkunkød.
  • Efter tilberedning kan spiddene være en god variation i madpakken.

Sådan gør du
Skær kyllingen i passende stykker. Vask og rens peberfrugten og skær den i tern. Stik kyllingetern, tigerrejer og peberfrugt på et grillspid. Bland olie, hvidløg, citronsaft, mynte, salt og peber. Pensl spyddet med olieblandingen og lad det trække i 20-30 min. Grill spiddene på grillen i ca. 3-5 min. på hver side. Rens og klargør grønsagerne. Bland salat, ærter, aspargessnitter, jordbærskiver og blåbær sammen til en salat. Server med kogte kartofler.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Kartoffelfad
Sandwichpandekage
Små hapsere til sommerfrokosten