125 g skinkesnitsel
60 g rå ris, f.eks. parboiled
150 g gulerod
150 g porre
Marinade
½ dl citronsaft
1 spsk. sojasauce
1 spsk. flydende honning
1 spsk. friskrevet ingefær
½ tsk. salt
Pensling
1 spsk. sojasauce
1 spsk. honning
Sådan gør du
Rør marinaden sammen og læg den i en plastikpose sammen med skinkesnitslen. Lad snitslen trække i køleskabet i 12 timer. Posen rystes et par gange, mens den trækker. Kog risene efter anvisningen på pakken. Rens gulerod og porre. Skær dem midt over og snit dem i fine, tynde strimler på langs. Kog grønsagerne møre i letsaltet vand. Bland gulerod og porre med den kogte ris. Tag skinkesnitslen ud af posen, tør den og krydr med salt. Steg snitslen på en grillpande ca. 4-6 min. på hver side. Rør sojasauce og honning sammen og pensl snitslen med blandingen. Pak snitslen ind i alufolie og lad den hvile 3-5 min., inden den serveres.
Ved mest tilbehør serveres der 1 skive groft brød ud over grønsagsrisene.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Mest grønt | Mest tilbehør | Mest protein | |
Svinekød | 125 g | 100 g | 175 g |
Grønsager | 300 g | 150 g | 150 g |
Tilbehør (ris) + 35 g brød |
60 g | (rå) 60 g | (rå) 60g |
|
569 /2382 | 574 /2400 | 565 /2363 |
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Tomatsuppe med kødboller
Grillstegt forel med porrecreme
Oksegryde