Schnitzler med lun østrigsk kartoffelsalat

Her får du opskriften på en omgang sprøde schnitzler med lækkert, østrigsk tilbehør! Schnitzler smager bare fantastisk, og så kan det sagtens nydes som hverdagsmad.
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
Schnitzler med lun østrigsk kartoffelsalat
30 min
2 personer
Schnitzler med østrigsk kartoffelsalat
500 g kartofler
1 løg
4 spsk. smør
1 dl kraftig okse- eller kalvebouillon
2 tsk. dijonsennep
1-2 spsk. vineddiske
Salt og peber
2 kavle-eller skinkeschnitzler
1 æg
1 dl rasp
1 håndfuld vårsalat
½ citron

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne møre til den faste side.
  2. Hak løget fint og svits det i 2 spsk. smør i en gryde, til det er klart.
  3. Skær kartoflerne i skiver og vend dem med løgene.
  4. Tilsæt bouillon, sennep og lidt vineddike og kog det hele godt sammen.
  5. Smag til med salt og peber og evt. mere vineddike.
  6. Krydr schnitzlerne med salt og peber.
  7. Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp, og steg dem på gyldne og sprøde i smør på en pande.
  8. Anret den lune kartoffelsalat på vårsalat med schnitzlerne og citron til at dryppe på kødet.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.