Pestosnitsler med appelsinsalat

Søndag, 13. juni 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest protein”, men kan med lethed justeres til ”Mest grønt” og ”Mest tilbehør” ved at justere på grønsags- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

1 tyk skinke-snitsel, 150 g
1 tsk. pesto (ved "Mest grønt" og "Mest tilbehør" bruges 2 tsk. pesto - som variation kan man benytte rød pesto)
½ tomat
1 appelsin
50 g blandet salat
1 tsk. tranebær
50 g asparges
1 stk. grovflutes, 70 g

Sådan gør du
Bank kødet ud til ca. 1 cm tykkelse. Smør det med pesto og læg tomatskiver på den ene halvdel. Fold kødet sammen og hold snitslen sammen med en tandstikker eller en kødpind. Tørsteg skinkesnitslen på en varm pande, til den er gennemstegt. Skræl appelsinen og befri den for den hvide hinde. Skær den ud i passende stykker. Bland appelsin med salat, tranebær og kogte aspargessnitter. Server med lun grovflute.

OBS: Ved Mest grønt og Mest tilbehør bruges 1 tsk. olie, f.eks. olivenolie, til stegning.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Svinekød

100 g

100 g

150 g

Grønsager

150 g

100 g

130 g

Tilbehør (brød)

70 g

20 g

70 g

Kcal/ kJ

532/2224

587/2456

625/2617

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Steak med forårskartoffelsalat
Flæsk med kartofler, broccoli og persilledressing
Skinkehorn