Rødbedesalat med æble og peberrod

Søndag, 11. december 2011
af Redaktion
En dejlig salat med fin farve fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

500 g rødbede
2 stk. æble
2½ dl græsk yoghurt 2%
½ dl minimælk
25 g peberrod
1 spsk. honning
salt

Sådan gør du
Rens rødbederne og pak dem i alufolie. Bag dem afhængig af størrelse, ved 180°C i ca. 45 min (De må ikke føles hårde, når du stikker en kniv i dem). Giv dem et chok i koldt vand og gnub skindet af. Skræl æblerne og skær æbler og rødbeder i terninger. Rør en dressing af græsk yoghurt, mælk, peberrod, honning og salt. Bland de kogte rødbeder og æblerne med dressingen og lad salaten trække i en ½ time.

Slankeopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 124 kcal/520 kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 20 g
Protein: 7 g
Kostfibre: 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Speltkerner med rødbede og feta
Rødbedesalat med parmesan
Durumbrød