Skovhusets spaghettiret

Søndag, 19. september 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden.
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

125 g hakket oksekød, maks. 6%
50 g løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
1 tsk. timian
75 g champignoner
100 g flåede tomater fra dåse
Evt. 1 dl vand
20 g ost, 18%/30+
50 g pastaskruer

Sådan gør du
Rens løget og hak det fint. Varm olien i en gryde og svits løget, til det er klart. Kom kød og knust hvidløg i gryden. Steg det hele i ca. 10 min. ved middel varme. Hak tomaterne fint. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden sammen med timian og de hakkede tomater. Tilsæt evt. vand. Lad blandingen småkoge i 10-15 min. Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Si vandet fra. Hæld kødsovsen over spaghettien, drys med revet ost og server retten med det samme.
Tip: Retten kan også serveres med ris eller kartoffelmos. Kødsovsen kan også bruges som fyld på en pizzabund.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)




Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Lynstegt grønssagssaute med ris og kylling
Grillstegt forel med porrecreme
Lammekølle med bagte kartofler og grønt