Pastatærte med kødsovs
300 g pastapenne
125 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 hakket løg
400 g hakket oksekød
1 revet gulerod
1 spsk. oregano
1 ds. fl. tomater
Salt og peber
4 æg
50 g revet parmesan
Kog pastaen al dente i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
Svits baconen i olien, tilsæt løg og oksekød og lad det brune godt af. Kom gulerod, oregano og tomater ned til kødet og lad det småsimre i 5 min.
Smag kødsovsen til med salt og peber, vend pastaen i og kom blandingen i en smurt springform. Pisk æggene sammen med parmesan og hæld blandingen over tærten.
Bag tærten ved 180° i 20 min. og server med grønsagsstave.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Tærter med svampe og blå ost
Kryddertærte med spinatsalat og skaldyr
Broccolitærte
Find mange flere tærter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)