Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(8 portioner)
1 dl vand
50 g flormelis
½ dl appelsinsaft
1 dl ukoncentreret solbærsaft
2 dl vand
½ pasteuriseret æggehvide
Pynt
Blade fra citronmelisse el. mynte
Sådan gør du
Bring 1 dl vand i kog sammen med flormelis og lad det simre, til det har en konsistens som tynd sirup. Afkøl sukkerlagen. Bland appelsinsaft og sukkerlage med solbærsaft og fortynd med 2 dl vand. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i. Sæt blandingen i fryseren. Frys sorbeten i ca. 2 timer (den skal have en konsistens som tynd grød). Rør sorbeten godt igennem med en gaffel og frys den yderligere i 2-3 timer, undervejs røres sorbeten igennem et par gange.
Server isen som en lille kold forfriskning på en varm sommerdag, eller som en forfriskende mellemret. Pynt evt. med citronmelisse eller mynteblade.
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 55 kJ/229 kcal
Protein 0,4 g
Fedt 0,1 g
Kulhydrat 13 g
kostfibre 0 g
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Pernilles søde favoritter
Violas rabarbergrød
Jordbærsmoothie