Spicey butterbeans frikadeller

Søndag, 23. september 2012
af Redaktion
Fedtfattige og lækre vegetardeller med butterbeans, hvidløg og persille fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(12 portioner)

300 g hvide butterbeans (limabønner)
2 stk. løg
1 fed revet hvidløg
2 spsk. rapsolie
Salt og peber
2 dl rasp
1 stk. æg
1 spsk. revet citronskal
1 dl hakket persille
1 dl hakket rød peber
Rapsolie til stegning

Tilbehør
4 spsk. skyr

Læg bønnerne i blød i rigeligt med vand natten over, i køleskab. Hæld vandet ud og kog bønnerne i frisk vand med salt i ca. 1 time, og lad dem dryppe helt af. Hak løg og hvidløg og svits dem i olien uden at de tager farve. Kom bønner, løg, salt og peber op i en foodprocessor og kør til det er helt fint delt. Tilsæt resten af ingredienserne og kør det sammen til en fars. Lad farsen stå i køleskabet i en time. Er farsen for blød til at man kan forme den til frikadeller, røres mere rasp i. Steg frikadellerne på en stegepande i olien til de er gyldne og sprøde. Server dem med salat og kogte grøntsager.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 138 kcal/578 kJ
Fedt: 3 g
Kulhydrater: 19 g
Protein: 7 g
Kostfibre: 0 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Thailandsk kotelet
Kødboller med pasta og tomatsauce
Fiskefrikadeller

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop