Thailandsk kotelet

Søndag, 16. september 2012
af Redaktion
Nem og hurtig wokret med masser af lækre grønsager, kokosmælk og rød karrypasta fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(2 portioner)

Koteletter
2 stk. koteletter
2 tsk. olie
Salt og peber
Stegte grøntsager
1 stk. squash
1 stk. røde peberfrugter
½ bdt. grønne asparges
1 fed hakket hvidløg
40 g hakket svampe
1 tsk. olie
Salt og peber

Karrysauce
1 tsk. olie
¼ spsk. karrypasta
2 dl kokosmælk, light

Koteletter & stegte grøntsager: Skær squash og peberfrugter i strimler og aspargesene i mindre stykker. Varm olien op på en stegepande og brun kødet på begge sider, ved god varme. Skru ned og steg dem 2-3 minutter mere på hver side. Tag koteletterne af og hold dem varme. Varm olien op på en pande og svits hvidløg og grøntsager et øjeblik og hæld dem over på en tallerken.

Karrysauce: Varm olien på panden og svits karrypastaen et øjeblik. Tilsæt kokosmælk og lad det koge igennem. Smag til med salt og peber og vend grøntsagerne ned i saucen. Server koteletterne med grøntsagerne og kogte brune ris.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 440 kcal/1840 kJ

Fedt: 28 g
Kulhydrater: 14 g
Protein: 30 g
Kostfibre: 3 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Tærte med kalkun
Grillet mørbrad med selleri
Marinerede svinekoteletter med bønnesalat

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop