Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(4 pers.)
500 g hakket svin/kalv 8-14%
1 bdt. persille
2 fed hvidløg
50 g parmesan
50 g pinjekerner
1 bdt. timian eller rosmarin
1 dl rasp
1 æg
2 spsk. tomatpuré
Salt og peber
1 tsk. paprika
Tomatsauce
4 friske tomater
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
Saft af 1 appelsin
1 bdt. basilikumblade
500 g frisk pasta
Salt
Hak hvidløg, persille, parmesan, pinjekerner og timian. Bland kød, rasp, æg, tomatpuré, salt, peber og paprika og rør godt til en ensartet masse. Bland fars og løgblanding og rør godt. Form små kødboller og læg dem på en beklædt bageplade. Bag bollerne i ovnen ved 190° i ca. 10-15 min.
Skær stilkene af tomaterne og skær et lille kryds i skindet på den modsatte side. Kom dem i kogende vand i 5 sek., læg dem i en skål koldt vand og fjern skindet. Kog pastaen, gem lidt af kogevandet. Skær tomaterne i både og halver hvidløgsfeddet, lad hvidløg og tomater simre i olien ved middelhøj varme i 3 min. Tilsæt evt. lidt pastakogevand, hvis saucen er tør. Tilsæt appelsinsaft og grofthakket basilikum og lad saucen småkoge i 3 min. Smag saucen til med salt.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 2280 kJ/545 kcal
Protein 41 g
Kulhydrater 49 g
Fedt 18 g
Kostfibre 7 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunfrikadeller med stuvet spidskål
Amerikansk farsbrød med æblesalat
Marinerede svinekoteletter med bønnesalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)