
Kære Puk
Jeg må ikke godnathygge med min søn
Slankeopskrift på stegt flæsk med nye kartofler, broccoli og persilledressing
(1 portion)
125 g saltet flæsk i skiver, 4 mm pr. skive
1 tsk. sød sennep
2 spsk. friskhakket persille
Salt og peber
1 dl ylette
125 g kartofler
200 g broccoli
Fremgangsmåde til stegt flæsk med nye kartofler
Bed slagteren om at skære flæsket ud i 4 mm tynde skiver.
Tænd ovnen på 200 grader.
Beklæd bradepanden med 5 lag køkkenrulle.
Læg bradepanderisten oven på og fordel den saltede flæsk på risten.
Steg flæsket i ovnen i ca. 20-30 minutter, indtil det er brunt og sprødt.
Bland alle ingredienser til dressingen og smag til med salt og peber.
Server med kogte pillede kartofler, kogt broccoli og persilledressing.
Energi-information pr. portion
Energi 516 kCal / 2159 kJ
Fedt: 15 gram
Kulhydrater: 40 gram
Protein: 46 gram
Kostfibre: 9 gram
Flere sunde opskrifter
Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.