Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
(4 portioner)
600 g svinemørbrad (4 stk. bøffer af 150g per stk.)
Puré
200 g skrællet selleri
2 spsk. hytteost
Salt og peber
Saute
200 g selleri i stave
200 g rosenkål i kvarte
2 spsk. rapsolie
Salt og peber
Puré: Kom sellerien i en gryde med vand så det dækker og tilsæt salt. Kog sellerien mør, ca. 10 minutter og sigt vandet fra, men gem ca. 2 dl. Kom sellerien i en blender med hytteost, citronsaft, salt og peber og blend det helt ud. Juster med sellerivandet.
Sauté: Varm olien op på en stegepande og svits selleri og rosenkål til de får farve og krydr dem med salt og peber.
Mørbradbøffer: Steg mørbradbøfferne på en grillpande, ca. 4 minutter på hver side. Server bøfferne med selleripuré og en grønsagssauté og evt. kogte kartofler.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 319 kcal/1336 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 11 g
Protein: 35 g
Kostfibre: 4 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunfrikadeller med stuvet spidskål
Wienersnitsel med speltsalat
Marinerede svinekoteletter med bønnesalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)