Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
(4 portioner)
300 g ( 2 stk.) kyllingebryster uden skin
75 g grønne linser
200 g grønne bønner
1 stk. porre
½ bdt. bladselleri
200 g gulerødder
200 g persillerod 2 spsk. olivenolie
1 stk. hakket løg
1 fed hakket hvidløg
2 ds. hakkede tomater
1 spsk. tomatpure
1 kvist timian
1 ½ l vand
Salt
1 spsk. hakket persille
Skær kyllingebrysterne i mindre tern. Skær bønner, selleri, gulerødder, persillerod og porre i mindre stykker. Varm olien i en gryde og svits kylling, løg, hvidløg og porre uden at det tager farve. Tilsæt linser, selleri, gulerødder, og persillerod sammen med tomater, tomatpure, timian og vand. Lad det simre under låg i 20 minutter. Tilsæt bønnerne og lad det simre i 5 minutter mere. Vend persillen i og server med groft brød.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 391 kcal/1635 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrater: 38 g
Protein: 25 g
Kostfibre: 9 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Marineret kylling med sommersalat
Tærte med kalkun
Andebryst i karry med røde ris
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)