Wokret med kylling, broccoli og champignon

Torsdag, 24. maj 2012
af Redaktion
Middag med fjerkræ og masser af grønt fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

4 stk. kyllingefileter
200 g champignon
100 g grønne bønner
1 rødløg
1 frisk, rød chili
1 bdt. forårsløg
1 broccoli
2 fed hvidløg
Salt og peber

Sauce
1 spsk. frisk, fintrevet ingefær
3 spsk. soya
3 spsk. sød chilisauce
2 spsk. limesaft
1 spsk. hoisinsauce

Tilbehør
Brune ris

Brun kyllingefilterne i en wok og tag dem op. Rør saucen sammen. Snit alle grønsagerne og steg dem i lidt olie og smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingefileterne og hæld saucen over. Lad retten lynstege et par minutter, grønsagerne skal stadig være sprøde. Server med brune ris til.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 2084 kJ/498 kcal

Protein: 36 g
Kulhydrater: 44 g
Fedt: 18 g
Kostfibre: 11 g