Utroskab og sort arbejde: Her er Ärets 10 mest lÊste breve til Puk ElgÄrd


(2 portioner)
1 stk. broccoli
œ stk. porre
1 stk. squash
1 stk. peberfrugt
2 tsk. olie
1 dl vand
œ tsk. sambal Oelek
Salt og peber
200 g kyllingebryst uden skind (1 stk)
2 dl kokosmĂŠlk (max. 6 %)
2 dl (kogt) brune ris
SkĂŠr kyllingen i strimler. Skyl og del alle grĂžntsagerne i nogenlunde lige store stykker. Varm olien op i en wok og steg fĂžrst kyllingen ved stĂŠrk varme til den tager farve. LĂŠg derefter grĂžntsagerne i og lad det svitse sammen et Ăžjeblik inden kokosmĂŠlken tilsĂŠttes sammen med lidt vand og Sambal Olek. Lad retten simre i 5 minutter, smag det til med salt og peber og server med kogte brune ris og evt. lidt salat.
Tip: Hvis du vil have retten mere krydret tilsĂŠt sĂ„ œ tsk. sambal oelek.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diÊtist, og du fÄr mulighed for at fÄ vejledning i motion af din egen personlige trÊner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 498 kcal/2084 kJ
Fedt: 18 g
Kulhydrater: 44 g
Protein: 36 g
Kostfibre: 11 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
PrĂžv de andre lĂŠkre madopskrifter:
Rejer med spinat og fennikel
Kotelet-grĂžnsagspakker
Kylling tikka
KĂžkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode kĂžkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.