5 internationale serier, du kan glæde dig til i 2024

Torsdag, 11. januar 2024
Cecilie Lunding Tolversen
Vært: Signe Granberg. Foto: Gregers Overvad. Grafik: Melissa Hessel
Vi har taget et kig på det kommende serieår og udvalgt 5 af de internationale serier, vi glæder os mest til i 2024.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har taget et kig på det kommende serieår og udvalgt 5 af de internationale serier, vi glæder os mest til i 2024.

Det kommende år byder på en spændende palette af internationale serier, der lover at underholde og fascinere. Vi har udvalgt fem højdepunkter, der allerede nu har fanget vores opmærksomhed.

Se de fem anbefalinger i videoen i toppen af artiklen.

  1. Masters of the Air: En længe ventet serie for alle, der var vilde med det ikoniske krigsdrama "Band of Brothers". Masters of the Air udforsker luftkrigens brutalitet under 2. Verdenskrig og forventes at levere intense og bevægende øjeblikke.
  2. True Detective sæson 4: Den anmelderroste kriminalserie er tilbage med en ny sæson, der bygger videre på den intense og komplekse fortælling, som fans verden over har elsket gennem tre sæsoner.
  3. The Regime: En politisk miniserie i seks afsnit, der tager os med bag murene af et palads for et moderne europæisk regime, mens det begynder at falde fra hinanden.
  4. Ripley: Inspireret af Patricia Highsmiths roman følger denne psykologiske thriller den gådefulde og komplekse karakter Tom Ripley. Forvent spænding og en dybt foruroligende rejse ind i karakterens sind.
  5. Mary and George: Denne serie lover en unik blanding af romantik og drama. Med en engagerende fortælling om, hvordan en mor formede sin søn til at forføre en konge og blive en elsker med stor indflydelse.

Disse fem serier er blot toppen af isbjerget for, hvad 2024 har at byde på. Gør dig klar til et år fyldt med drama, spænding og uforglemmelige historier.