Er du vild med Criminal Minds?

Lørdag, 21. september 2013
af Redaktion
Præcis som i TV-serien skal du i spillet Criminal Minds opklare kryptiske mordsager. Kom tæt på sandheden når du arbejder med de kendte karakterer fra tv- serien, mens du forhører mistænkte med særlige Criminal Minds Profiling-minispil


Af Betinna Gade Jensen

ANMELDELSE

Præcis som i TV-serien skal du i spillet Criminal Minds opklare kryptiske mordsager. Der er to forskellige sager, der hver involverer flere opgaver og mysterier, som du skal løse ved at finde ting på Hidden Object skærme, afhøre vidner og samle beviser og spor. Du kan bevæge dig mellem nogle få skærmbilleder og undersøge gerningsstedet, men generelt er spillet ikke voldsomt stort.

Download spillet gratis i 60 minutter her

Kendte karakterer

Mange af de karakterer, du kender fra serien, er også med i spillet. Det får spillets to meget forskellige mordsager til at føles som små interaktive afsnit af TV-serien, og det fungerer rigtig godt. Men det kræver naturligvis, at du er bekendt med serien, hvis du skal have det fulde udbytte af spillet.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: To forskellige mordsager, ligner TV-serien
Minusser: For få skærmbilleder, ingen tale!

Karakter: 7/10

I den svære ende

Spillet veksler mellem meget traditionelle Hidden Object skærme, gerningssteder, som du skal undersøge, og små minispil, der ofte tager form af puslespil. Generelt er spillet i den svære ende, hvilket især skyldes meget rodede Hidden Object skærme. Heldigvis er der en hint-funktion, og går det helt galt, kan du spille det i en "casual" mode.

Grafikken er helt i top, men den bakkes desværre ikke op af lyden. Der er nemlig ingen stemmer i spillet.

En god investering for fans

For Criminal Minds fans er dette Hidden Object spil en sikker investering. De to mordsager er meget forskellige og begge ganske spændende at løse - også selvom du snydes for hovedpersonernes stemmer.

Vær med i Familie Journals Spilleklub

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Murder She Wrote 2
City of Fools