Et mesterværk i strategi

Lørdag, 27. august 2011
af Redaktion
I det atmosfæriske strategispil Deep Quest skal du i 10 spændende jagter føre din hær til sejr – så længe du bruger dine tropper, opgraderinger og bygninger rigtigt

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Under havet findes et helt rige, som det nok er de færreste mennesker der er bekendt med. Det er fyldt med gode og onde havfolk, som bekriger hinanden - præcis ligesom os på landjorden. Velkommen til Deep Quest.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Strategy
Udgiver: Intenium

Plusser: God introduktion til genren, fin musik
Minusser: Lidt for simpelt

Karakter: 7/10

I Deep Quest er det dig, der skal have din strategiske hjerne i gang og gøre dit havfolk stærkt nok til, at de kan klare fjenden og evt. befri din prinsesse eller den sårede konge i dette klassiske real time strategi-spil

Beskyt eller befri
Der er, som det er typisk i denne type spil, flere måder at føre sin kampagne på; du kan satse på, at få så mange krigere, at fjenden let kan overvindes eller du kan lede dine krigere strategisk rundt, således at de kun møder få fjender af gangen. I introduktionen anbefales dog indirekte, at man skal samle krigere sammen først og fremmest, men spillet er helt åbent - vil du beskytte basen eller vil du bruge alle soldaterne på at befri din sårede konge. Det er op til dig.

Fin musik
Spillet kører teknisk upåklageligt til trods for at der sker meget på havbunden, men spillets grafik har desværre måtte betale prisen for aktiviteten - opløsningen er ikke så høj og soldaterne kan både gå igennem bygninger og bakker. Det vil de fleste dog godt kunne overse, for det er ikke realistisk grafik du skal købe Deep Quest for. Musikken sørger derimod i den grad for en smuk stemning under havets bund.

Tungen lige i munden
Der er meget, der skal holdes styr på, når spillet skal styres. Det er noget uvant for et causal-game, men ikke uvant for dem, der spiller real-time strategi-genren, at man både skal have tastatur og mus i gang og det kræver tungen lige i munden.
Deep Quest er et ambitiøst spil og en fin måde at blive introduceret til real time strategi-genren på, men man kunne godt have ønsket sig en mere logisk styring.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se flere ameldelser...
Jungle Quest
Action Ball 2
Simplz Zoo