Find indkøbsvognen frem igen

Lørdag, 26. marts 2011
af Redaktion
Opfølgeren til Supermarket Mania byder på flot grafik og højt tempo, men ikke så meget nytænkning

Af Henrik Schou

ANMELDELSE:
Det originale Supermarket Mania var et ganske fornuftigt Time Management spil, der dog manglede variation for at imponere i længden.
Nu er efterfølgeren klar, og vi er trukket i arbejdstøjet og har fundet indkøbsvognen frem.

Download spillet her...

Nikki, der var hovedpersonen i det originale spil, skal i aktion igen og som i det foregående spil er det hendes opgave at fylde hylderne op i et supermarked, så kunderne ikke går forgæves.

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver: BigFish Games

Plusser: flot grafik, højt tempo
Minusser: mangel på nytænkning og variation

Karakter: 6/10

80 baner
Der er i alt 80 baner, der gradvist bliver mere og mere udfordrende - i starten skal du blot sørge for at hylderne bugner med varer, men på de senere baner skal du også samle skrald op og stoppe tyveknægte.
De 80 baner er fordelt på seks forskellige butikker, der indretningsmæssigt desværre er temmelig ens, så du skal ikke forvente den store variation.

Få højere indtægter
Nikki's vogn kan kun rumme en begrænset mængde varer, så du skal prioritere rigtigt mellem hylderne og forsøge at holde øje med hvilke varer, der er mest populære. Er en hylde tom, bliver kunden efter en periode sur og forlader butikken og så går du glip af indtægter.
For at tjene ekstra penge kan Nikki desuden lave frugtsmoothies og juicer til kunderne, og hun kan endda ansætte ekstra personale til at passe juicebaren senere i spillet. De ekstra penge kan bl.a. bruges til at opgradere butikken mellem hver bane, hvilket kan bidrage med en højere indtægt.

Mangel på variation
Af nye tiltag siden det originale spil kan nævnes berømtheder, der med mellemrum besøger butikken, hvilket får alle kunderne til at stoppe op og forsvundne børn, som Nikki skal tage sig af. Det er ikke voldsomt meget og mangel på variation og nytænkning er da også Supermarket Mania 2's største svaghed, mens den flotte grafik og det høje tempo må siges at være spillets store styrker.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Supermarket Mania 1
Juice Mania