Saml på farvefulde juveler

Lørdag, 20. november 2010
af Redaktion
Jewel Match er underholdende og byder på mange udfordringer

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE AF JEWEL MATCH:
Genren tre-på-stribe eller match3 som den også hedder, er som en grundopskrift på kødsovs - den skal indeholde få elementer som hakket kød, fedtstof og salt. Derudover kan man så tilføje alverdens ingredienser såsom tomater, krydderier, grøntsager eller bacon for at gøre den unik.

Download spillet her...

Og lad det være sagt med det samme - der er ikke tilføjet mange krydderier i Jewel Match, alligevel smager "retten" ganske udmærket. Grafikken er pæn og diskret, hvilket betyder, at der kan fokuseres på spillet og ikke distraherende lir og bling-bling udenom.

OM SPILLET

Plusser: Solidt koncept
Minusser: Skiller sig ikke ud fra mængden

Karakter: 4/10

Genre: Match3
Udvikler: IWin
Udgiver: Screenseven

Overblik og hurtig tænkning
Der er en stor mængde juveler til rådighed, og spilleren skal følge opskriften ved at finde tre ens på stribe. Det bliver som sædvanlig mere og mere udfordrende undervejs, idet juvelerne låses fast. Med begrænset tid bliver spillet hurtigt udfordrende, for der kræves stort overblik over de mange juveler og hurtig tænkning.
Der er som altid også bonusserne og sten, der kan fungere som alle farver, hvilket er et af de oftest brugte krydderier i match3-genren.

Mange udfordringer
Jewel Match er et typisk match3 spil. Der er ikke de store irritationsmomenter, men alligevel kan man sagtens spille det længe, hvis man finder denne genre underholdende. Selvom spillet er uoriginalt og trivielt er det ganske solidt designet og byder på mange udfordringer.
Spillet vil aldrig kunne få en Michelin-stjerne, men det er som mors egen kødsovs; der er ikke eksperimenteret for meget med opskriften, men det vil bestemt mætte de trofaste match3 spillere.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Green Valley
Juice Mania