Udforsk dine evner som butiksansat

Lørdag, 29. januar 2011
af Redaktion
I Supermarket Mania skal du gøre en lille købmandsbutik til en stor succes ved hjælp af et godt overblik og en hurtig hånd

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE AF SUPERMARKET MANIA:
Du har netop søgt arbejde hos den rare gamle Mr. Clarence, der driver en gammel og nedslidt købmandsbutik.
Det bliver din opgave at sørge for at der er varer på hylderne i butikken, så kunderne ikke går forgæves. Det lyder måske let nok, men du skal have rappe fingre for at følge med efterhånden som spillet øger mængden af ting du skal overskue.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver: Intenium
Plusser: Enkelt, udfordrende
Minusser: Mangler lidt variation, kedelig historie

Karakter: 7/10

Fyld på hylderne
I starten skal du blot fylde varer på hylderne efterhånden som kunderne i butikken tager de varer de vil have.
Der er kølediske, frugtkasser og diverse andre reoler at fylde op - de fleste af disse kan rumme varer nok til en håndfuld kunder, hvilket giver dig tid til at at hente nye varer og fylde reoler op.

Tjen masser af penge
I de senere baner (ud af de 50 der er i spillet) skal du også passe på tyveknægte, rydde affald op og fylde alt fra kaffeautomater til slikmaskiner op for at tjene ekstra penge.
Mellem banerne kan du nemlig bruge dine penge til at købe nye ting til butikken eller opgradere de forskellige eksisterende diske og reoler, så man tjener mere for hver solgt vare. Du kan også opgradere din egen vogn, så den kan rumme flere varer.
Supermarket Mania er ret enkelt, men stadig et udfordrende Time Management spil. Bedre variation og en lidt dybere historie ville dog have hjulpet på den samlede bedømmende.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Juice Mania
Farm Frenzy
Build-a-lot 2