Vil du være organisk kaffebrygger?

Lørdag, 3. august 2013
af Redaktion
Jo’s Dream: Organic Coffee er et hyggeligt, flot og farverigt time management spil, hvor du bliver placeret i rollen som bestyrer for en nyåbnet kaffebar


Af Henrik Schou

ANMELDELSE

Jo har efter en jordomrejse fået en genial ide: hun vil starte sin helt egen kaffebar. Men hun har brug for din hjælp til at klare alt det manuelle arbejde og betjene kunderne. Det lyder måske meget afslappende, men det viser sig hurtigt at være særdeles stressende!

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Jo's Dream er et hyggeligt, flot og farverigt time management spil, hvor du bliver placeret i rollen som bestyrer for en nyåbnet kaffebar. Hver dag vælter kunderne ind i butikken og de forventer at få serveret deres kaffe, is, croissanter og andet godt, før de bliver trætte af at vente. Når du ikke at betjene kunderne, bliver de sure og forlader butikken uden at købe noget.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: Smuk grafik, hyggelig stemning, udfordrende
Minusser: Ensformigt i længden

Karakter: 8/10

Flere sværhedsgrader

I starten af spillet er opgaven ret overkommelig, men som du tjener penge og udvider sortimentet med eksotiske ting som f.eks. caffe latte og forskellige former for mælkeprodukter, bliver arbejdsdagen hurtig hektisk. Hvis du ikke kan lide stressende spil, kan du spille Jo's Dream i en "relaxed mode" og dermed slippe for tidspresset.

De penge du tjener på en arbejdsdag, kan du efterfølgende bruge på at udvide butikkens sortiment, hyre personale eller gøre noget ved kaffebarens indretning.

Grafik og lyd i top

Både grafikken og lyden i spillet er helt i top, og begge dele er noget af det bedste, vi har oplevet i time management genren. Desværre bliver Jo's Dream en smule ensformig i længden, da du skal gennemføre rigtig mange arbejdsdage i træk, før du har råd til alle de dyre og sjove ting. Heldigvis tager en dag i spillet sjældent mere end et par minutter.

For nybegyndere og veteraner

Jo's Dream: Organic Coffee er et særdeles hyggeligt og flot time management spil, der har både charme og masser af muligheder. Det er både for nybegyndere i genren, men også for veteranerne, der kan lide de stressende spil. Har du tidligere spillet Bistro Boulevard, vil Jo's Dream garanteret være noget for dig!

Vær med i Familie Journals Spilleklub

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Juice Mania
Green City