Opskrifter

Muffins med hindbær

Onsdag, 9. november 2011af Redaktion
Søde fristelser

Ingredienser til hindbærmuffins

(18 stk.)

300 g mel
1 knsp. salt
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
150 g sukker
1 æg
2½ dl kærnemælk
125 g smeltet smør
1 dl hindbærmarmelade

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til hindbærmuffins

Bland mel, salt, bagepulver og natron og pisk sukker og æg luftigt. Rør mælk og smør i æggesnapsen og bland med melet. Rør dejen godt igennem, til den er glat og uden klumper, og kom halvdelen af dejen i 18 muffinsforme. Kom en teskefuld marmelade i midten af hver form og kom resten af dejen over. Bag dem ved 200° i 20 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Birkesmuffins
Majsmelsmuffins
Muffins med citron og passionsfrugt




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop