Opskrifter

And stegt med spæde porrer

Onsdag, 30. juni 2010af Redaktion
Middag med and og lækre grøntsager

And stegt med spæde porrer

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

2 andebryst-fileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl appelsinsaft
1 bdt. tynde porrer
3 gulerødder i skiver
2 spsk. olivenolie
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber

Krydr andebrysterne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld appelsinsaften ved og giv det et hurtigt opkog. Skyl porrerne, skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Vend porre og gulerødder i olie og hvidløg og krydr med salt og peber. Fordel grønsagerne i et ovnfast fad sammen med andebrysterne og hæld væden fra panden over. Fadet sættes i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver og server med kogte kartofler.

Madopskrift Kristina Marckmann

Flere opskrifter med fjerkræ...
And med fennikel
Kylling med oliven og braiserede bønner
Risgryde med kalkun