And med fennikel

And og fennikel smager skønt sammen, og så er denne ret både hurtig og nem at lave.
Af
Af: af Redaktion
And med fennikel serveret med kogte kartofler
Foto: Birger Storm
Annonce

Opskrift på and med fennikel

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

2 andebrystfileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl appelsinsaft
3 fennikel
2 spsk. olivenolie
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber

Krydr andebrysterne med salt og peber, og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld appelsinsaften ved, og giv det et hurtigt opkog. Skyl fenniklen, og skær den i både. Vend fenniklerne i olie og hvidløg, og krydr med salt og peber. Fordel fenniklerne i et ovnfast fad, læg andebrysterne herpå, og hæld væden fra panden over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver, og server med kogte kartofler.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også: And med rabarber og forårsløg

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.