And med fennikel

And og fennikel smager skønt sammen, og så er denne ret både hurtig og nem at lave.
Af
af Redaktion
And med fennikel serveret med kogte kartofler

Opskrift på and med fennikel

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

2 andebrystfileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl appelsinsaft
3 fennikel
2 spsk. olivenolie
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber

Krydr andebrysterne med salt og peber, og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld appelsinsaften ved, og giv det et hurtigt opkog. Skyl fenniklen, og skær den i både. Vend fenniklerne i olie og hvidløg, og krydr med salt og peber. Fordel fenniklerne i et ovnfast fad, læg andebrysterne herpå, og hæld væden fra panden over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver, og server med kogte kartofler.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også: And med rabarber og forårsløg

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.