Opskrifter

Jordbærsalat med kylling

Torsdag, 17. maj 2012af Redaktion
Balsamicoen fremhæver jordbærrenes smag, der spiller godt sammen med rucolaens lette bitterhed

1 spsk. citrontimian
1 fed hvidløg
1 tsk. honning
1 tsk. balsamico
Salt og peber
250 g kyllingebryst
100 g rucola
¼ agurk
½ rødløg
250 g jordbær
1 spsk. rapsolie
2 tsk. balsamico
25 g ristede mandelsplitter

Knus citrontimian og hvidløg i en morter, tilsæt honning, balsamico, salt og peber og rør det sammen til en pasta. Smør pastaen på kyllingebrysterne og grill dem 5 min. på hver side. Skyl rucola bladene, skær agurk og løg i tern og jordbærrene i kvarte. Bland rucola, agurk og jordbær med olie og balsamico og anret blandingen på et serveringsfad. Skær kyllingen i skiver, læg dem over salaten og drys med ristede mandelsplitter.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Lun rosenkålssalat med druer
Bondesalat med nektarindressing
Mormorsalat med råmarinerede rabarber


Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop