Opskrifter

Couscous med pærer og blue cheese dressing

Lørdag, 25. august 2012af Redaktion
Pærer og blåskimmelost passer godt sammen som her i en salat med nødder og bitter salat

(4 pers.)

2½ dl couscous
2-3 pærer
1 spsk. citronsaft
1 rød radicchiosalat el. julesalat
1 gul el. orange peber
1 dl cashewnødder

Dressing
2 dl fast yoghurt
50 g blød blåskimmelost, f.eks. Høngs Himmelblå
2 spsk. vand
Salt og peber

Kog couscousen efter anvisningen på posen og køl den af. Del pærerne, fjern kernehuset, skær pærerne i tynde både og giv dem lidt citronsaft. Skær peberfrugten i strimler. Skyl salaten og del den i blade

Dressing: Rør yoghurt og ost sammen, tilsæt vand og smag til med salt og peber. Bland couscous, pærer, salat og peber. Drys nødderne over og server med dressingen til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Sæson for pærer...


Pærer i mynteskum

Pærepie med blå-
bær

Anissyltede pærer
med lakridscreme

Skinkesalat med pær-
er, ost og mandler

Bagte pærer med
hindbærskum












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop