Vil jeg ham rigtigt?

Lørdag, 18. november 2023
Af Puk Elgård.
Foto: Colourbox.
Læseren håber, at Puk kan give et af sine gode og brugbare svar. Læseren er nemlig begyndt at se en mand, men er usikker på, om hun egentlig er vild med ham.
Tvivlende kvinde

Kære Puk

Jeg er en single kvinde i begyndelsen af 50’erne.

Det seneste år har jeg ad et par omgange været på onlinedating, og derigennem har jeg fået kontakt til en næsten jævnaldrende mand. Vi har store børn, seks ialt på nogenlunde samme alder, og bor under 50 kilometer fra hinanden.

Vi har skrevet, gået ture og mødtes til kortere aftaler, og han virker som en rigtig god mand med solide og ærlige værdier.

Et par gange har jeg sat vores kontakt/relation på pause, og hver gang, jeg har henvendt mig igen, har han været positiv og interesseret.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er interesseret i ham, han indeholder umiddelbart rigtig meget af det, jeg søger og vægter som vigtigt i et evt. nyt forhold.

Men hvorfor tror du, at jeg ikke forsøger at vælge ham noget mere til? I min optik er han jo en reel, ordentlig mand, og jeg kan tilsynealdende ikke helt “slippe ham”, men vender tilbage efter en pause.

Håber, du kan give mig et af dine gode og brugbare svar.

Hende den undrende

Kære Hende den undrende

Mon ikke du er ramt af den ældgamle og meget genkendelige følelse, at jagten er det spændende. Mange bliver ansporede af at score de mænd, der ikke rigtig vil scores. Og mange føler sig også draget af ”de ensomme ulve”, ”bad boys” og ”Peter Pan-mænd”, der ikke kan indfanges.

Men alle, der har forsøgt sig ad den vej, ved også, hvor helt ekstremt opslidende det er at skulle presse den slags mand ind i et forhold.

Jeg synes, den mand, du beskriver, lyder dejlig. Han lyder som en, der kan bringe noget tryghed, stabilitet og nogle skønne oplevelser ind i dit liv.

Nu kender jeg dig jo ikke, men tænk over, om de mænd, du ellers har været tiltrukket af i dit liv, minder om de typer, jeg beskrev før, og tænk over, om det måske er på tide at lede efter noget andet.

Det behøver faktisk ikke være kompliceret for at være godt. Jeg ved godt, at kampen, flirten, spændingen er vigtig, men orker du egentlig alt det halløj?

Hvis det var mig, ville jeg give det stabile og ordentlige menneske en rigtig chance. Gode værdier er meget værd i den her urolige verden.

Held og lykke.

Mange hilsner fra Puk