Kære Puk
Kan jeg sige nej til at passe hunden?
Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
En stikprøveundersøgelse blandt besøgende på fiskeproducenten Amanda Seafoods hjemmeside viser, at halvdelen af danskerne spiser fisk to-tre gange om ugen.
Udover at påvise at danskerne er blevet mere fiskeglade, viser undersøgelsen også, at vi foretrækker at spise fiskekonserves som tun, makrel eller torskerogn frem for frisk eller frossen fisk.
Desuden er fiskekonserves et sundt alternativ til den friske fisk.
Danskerne har nemlig lært, at konserveret fisk er lige så sundt og godt som den fisk, de køber hos fiskehandleren.
Lisa Bolting, chefdiætist hos Slankedoktor.dk, er også begejstret for danskernes stigende lyst til at spise fisk
- Det er perfekt, at vi er begyndt at spise lidt mere fisk, især hvis det er de fede fisk, da det ofte er svært at få nok D-vitamin, i en ellers fedtfattig kost, siger hun.
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Læs også:
Sushi - fisk på den spændende måde
Få klar besked om kartoflen
Vælg dit kød med omtanke
Kender du Kogebogen? Den bugner af god slankemad
Læs mere om slankeklubben her