Anna blev helbredt med magneter

Mandag, 31. maj 2010
af Redaktionen
Efter år med både smerter og ubehag var Anna efterhånden klar til hvad som helst for at få et godt liv tilbage. Så da hun fik tilbudt at hænge en magnetkæde om halsen, slog hun straks til, og nu er helbredet igen i top
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

Anna Møller har altid været en kvinde med gang i. Familie, masser af fritidsinteresser og ikke mindst et fuldtidsjob som socialpædagog i Egtved har en stor del af Annas liv sørget for, at hun hver eneste dag har været travlt beskæftiget. Indtil en dag i 1993, hvor hun på sit job blev overfaldet af en klient og pådrog sig et piskesmæld.

Én ulykke kommer sjældent alene …
- Man kan godt sige, at min helbredsmæssige nedtur startede den dag, fortæller den 54-årige it-underviser, som tre år senere var så uheldig at få endnu et piskesmæld, da en ven tog fat om hendes hoved og trak til for at give hende et knus. Og i 2005 fik Anna fjernet sin skjoldbruskkirtel pga. en godartet tumor.

- Allerede et par dage efter operationen fik jeg forhøjet blodtryk, og meget snart begyndte jeg at tage på.


Magneterne, som hedder Coclo,
kan fås i flere udformninger, og
de kan bæres som smykke eller
i små plader rundtomkring på
kroppen

Forhøjet blodtryk, overvægt og hævede kirtler
Annas blodtryk var ikke sådan at få styr på trods lægeordineret medicin, og et andet problem, der fulgte i kølvandet på operationen og plagede Annas hverdag, var hævede kirtler på halsen. - Cirka to gange om måneden har de hævede kirtler udløst smertelige, migrænelignende anfald, og det har endvidere føltes, som om jeg havde halsbetændelse hele tiden.

Akupunktør Billy Huang
Efter et par år som halvinvalid havde Anna simpelthen fået nok af sit elendige helbred. - For ca. ti år siden blev min mand rygeafvænnet hos akupunktør Billy Huang. Han fik kun to behandlinger, havde overhovedet ingen bivirkninger og klarede rygestoppet med godt humør. Så jeg kontaktede Billy for at høre, om han mon kunne hjælpe mig med alle mine skavanker? Det kunne Billy!

Magnetkæden virkede med det samme
Anna fik et par akupunkturbehandlinger, men endnu vigtigere: Hun fik lov at låne en speciel magnetkæde med hjem, som hun konstant skulle bære rundt om halsen.

- Det føltes omgående, som om jeg havde et lækkert, varmt halstørklæde på, og efter kort tid forsvandt mine nakkesmerter, som jeg ellers efterhånden havde lært at leve med. Og mit blodtryk faldt markant og er nu helt nede på 120/80, hvor det før, når det var værst, kom helt op på 200/120.

Og vægten falder…
- Desuden er min vægt langsomt på vej ned igen. Min energi er vendt tilbage for fuld styrke, og det er så skønt, at jeg igen kan både bowle og spille tennis flere gange om ugen. Og som sidegevinst kan jeg oven i købet imponere mine veninder med, at magnetkæden ligner et dyrt designersmykke!

Du kan læse meget mere om magneterne på coclo-klinik.dk

Af Mary Steengaard

Læs også:

Akupunktur
hjalp efter
blodprop
Smeden blev
alternativ
behandler