Camilla er en af drengene

Søndag, 17. juli 2011
af Redaktion
24-årige Camilla er sikker på, at Per er Danmarks bedste kollega. Læs her, hvorfor...
Foto: Stefan Kai Nielsen. Per Nielsen er Camillas trofaste kollega
Foto: Stefan Kai Nielsen. Per Nielsen er Camillas trofaste kollega

Der blev rystet på hovedet, da Camilla Vilhelmsen søgte ind som jord- og betonarbejder ved Nordsjællands Entreprenør Service.
Men Per Nielsen turde godt tage udfordringen op.
De har kørt som makkere siden, og Camilla er sikker på, at hendes kollega er Danmarks bedste.
Per på 46 er ikke bare 24-årige Camillas makker på vogn nr. 14, han er også læremester, ven og en lille smule reservefar - og Per var en af de første, der fik besked, da Camilla var gravid med nummer to.

Danmarks bedste kollega

Hjælp os med at finde Danmarks bedste kollega
Vi er helt sikre på, at der landet over på store og små arbejdspladser findes mennesker, som kan fortjene betegnelsen "en god kollega". Kender du sådan en person, så skriv og fortæl det til Familie Journal. Midt i august, udpeges den bedste kollega. Familie Journals læsere er selv "dommere", idet afstemningen kommer til at foregå på familiejournal.dk. Kender du en person, du gerne vil indstille til titlen, så skriv et brev med dit eget og vedkommendes navn og selvfølgelig en begrundelse for indstillingen. Skriv til kollega@familiejournal.dk.

Vind en rejse
Der er en skøn rejse på højkant både til den person, som udpeges til titlen, og til ham eller hende, som har sendt indstillingen. Hver især får en rejse for to personer med Star Tours en uge i september til et af rejsemålene, Mallorca, Gran Canaria, Alanya, Cypern, Kreta og Algarvekysten.

Læs også:

Connie fik arbejdsglæden igen

Skolekammerater gift efter 50 år

Adopterede fra to verdensdele