Papegøjen skælder ud

Fredag, 13. februar 2015
af Redaktionen, foto: Modelfoto, AOP
Papegøjen Peaches kan finde ud af at give en ordentlig skideballe. Se selv den sjove video i artiklen her

Dette er en tragisk komisk historie om papegøjen Peaches. Den bor sammen med Elaine og Don Sigmon i North Carolina, USA, og ægteparret fik sig noget af en overraskelse, da de opdagede, at deres nyeste familiemedlem kunne mere end bede om kiks og byde velkommen.

Mød også papegøjen, der slet ikke kan stoppe med at fløjte

- Vi havde haft Peaches et par dage, da hun en eftermiddag pludselig begyndte at råbe og skrige, som om hun var godt i gang med at skælde én ud. Min mand Don sad i en stol ved siden af hendes bræt, da hun på en lettere aggressiv måde pegede hendes hoved mod min mand, ligesom vi mennesker kan pege fingre ad hinanden, når vi skændes, fortæller fuglens ejer Elaine til Huffington Post.

Flere sjove dyr på familiejournal.dk

Se fåret, der tror, det er en hundPas på, elefanten kommer...Jettes intelligente minigris

Papegøje-skideballe

Elaine forklarer, at Peaches' tidligere ejere var et par, som gik fra hinanden, men om det er tiden hos dem, der har lært papegøjen at skælde ud, vides selvfølgelig ikke. Vidst er det dog, at Peaches i dag fremfører sin dramatiske monolog en til to gange om dagen.

- Vi forstår ikke, hvad hun siger, men der er ingen tvivl om, at hun får sagt sin mening, fortæller Elaine.

Parret tager heldigvis fuglens skrigeri med et smil og et grin, og det smitter forhåbentlig af på Peaches, så hun med tiden vil skælde lidt mindre ud.

Så med en opfordring om ro og orden i de små hjem, kan I her få en skideballe af den nuttede papegøje.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.