Søren Vester fra Vesters Verden: Jeg er den største bonderøv

Torsdag, 29. oktober 2015
af Jannie Lykke Øberg, Foto: Søren Lamberth
For otte år siden flyttede Søren Vester med sin kone tilbage til hjembyen Thise, og han elsker livet i den lille landsby, for her er der faktisk rigeligt med plads til alle. Se med i Vesters Verden på TV 2 Fri.
Søren Vester fra Vesters Verden

Hvis du følger med i Vesters Verden på TV 2 Fri, har du måske bemærket - eller hørt 37-årige Søren Vester sige - at han ikke er en specielt dygtig håndværker, men han er en mand med mange idéer, og han er god til at bede om hjælp. Læs også: Søren Vester er en bonderøv, men det er Frank Erichsen også, og hans populære sweater får du opskriften på her >> – Det er altså det fede ved at bo i et lille lokalsamfund. Man kan altid få hjælp, og så er det altså svært at få øje på begrænsningerne ved at bo på landet. Jeg elsker, at alle kender alle. Selv min kone Dorthe synes, nærmiljøet er fantastisk, siger Søren Vester om den lille nordjyske landsby Thise.

Søren Vester elsker forskellighed

Læs også: Skuespiller Ena Spottag fra Badehotellet og Vild med dans sætter også stor pris på forskellighed

Bygger drivhus i Vesters Verden

Læs også: Skøre ideer skal føres ud i livet - derfor blev frisøren forfatterDu kan følge Søren Vester, hans familie og ikke mindst projektet i programmet Vesters Verden TV 2 Fri torsdag klokken 20.40.